Over Ons

Op Directzonnepanelenkopen.nl lees je alles over zonnepanelen. Deze website is opgericht in 2021 om de bezoeker te informeren. Deze site wordt dagelijks ge-update door een team van enthousiastelingen. Samen heeft het team tientallen jaren ervaring hebben binnen de sector duurzame energie.

Inhoud

Dingen die we bespreken op deze website zijn onder meer de voor- en nadelen van zonnepanelen, de salderingsregeling, het terugvragen van BTW en nog veel meer. We hebben het geheel aan informatie gebundeld in drie hoofdcategorieën. Deze categorieën zijn: opbrengst, opstelling en apparatuur. Door het lezen van de informatie op deze website kun je als bezoeker een goede keuze maken. Wie weet ben jij de volgende trotse bezitter van zonnepanelen in Nederland.

Medewerking

Directzonnepanelenkopen.nl is gemaakt voor de bezoekers. Dat wil zeggen dat we ook bijzonder geïnteresseerd zijn in onze bezoekers. Heb jij als bezoeker ervaring met zonnepanelen dan willen we dit graag van je horen. Ook voor vormen van samenwerking staan we open. Heb jij aanvullingen, suggesties of een leuk idee. Neem dan contact met ons op via info@directzonnepanelenkopen.nl. Gemiddeld reageren we binnen 24 uur.

Groene Hosting

Wist je dat deze website is gehost bij een compleet groene webhoster. Dit betekend dat alle stroom die wordt gebruik om deze website weer te geven. Is opgewekt uit duurzame energiebronnen. Als het gaat om duurzame energie moet je ook zelf het goede voorbeeld geven.